Kenya Rosebella Natural

Vypredané

Kenya Rosebella Natural

Táto káva bola vypestovaná na farme Chepsangor, ktorú vlastní Rosebella Langat s jej manželom. Rosebella je jednou z najznámejších žien, ktoré sa pohybujú vo svete keňskej kávy. Je známa svojou podporou podnikavých žien v regióne ako aj produkciou káv s nekompromisnou kvalitou, pri ktorých sa nebojí experimentovať. Vďaka tomu máme možnosť ochutnať tento “sleeping bag natural” lot, ktorý fermentoval najprv v zatvorených grain pro vreciach a neskôr bol vysušený na slnku.

Chepsangor Estate je položený v krásnej oblasti riek, vodopádov a výdatných dažďov, kde sa teplé vetry preháňajú údolím smerom od Viktóriinho jazera. Lokálna klíma umožňuje vyvážené dozrievanie kávových čerešní a v kombinácii s bohatými vulkanickými pôdami je výsledkom jedinečný chuťový profil.

Zrnková káva Kenya Rosebella Natural je ideálna na filtrovanú prípravu.

Približné doručenie:
25 - 28 okt, 2024

Základné informácie o káve

Krajina pôvodu: Keňa

Región: Nandi

Farmár: Rosebella Langat

Nadmorská výška: 1 800 m.n.m.

Odroda: 100% sl28 & sl34 arabica

 Zloženie: 100% zrnková káva

Proces: [tooltip text=”Čerešňa sa suší v celku a až po usušení sa manuálne vyberie zrnko.”]Natural – suché spracovanie[/tooltip]

Nákup: [tooltip text=”Nákup z veľkoskladu.”]warehouse[/tooltip]

Chuť: yuzu, červený pomaranč, žltý melón

Odporúčame kúpiť

Máme pre vás

3€ zľavu

Prihláste sa do nášho newslettera a my vám pošleme 2€ zľavový kupón na vašu ďalšiu objednávku. Kupón nie je možné kombinovať s inými zľavami.