Rwanda Gasharu Washed

Vypredané

Rwanda Gasharu Washed

Sme veľmi hrdí, že sa Rwanda Gasharu vracia pravidelne do našej ponuky. Gasharu je rodinná farma a spracovateľská stanica, ktorá už viac ako 40 rokov pestuje a spracováva tu najkvalitnejšiu Rwandskú kávu a podporuje lokálne farmárske komunity. Veľká časť získaných prostriedkov sa investuje do komunity, ako napríklad nákup dobytka a programy sociálneho rozvoja.

Spracovateľská stanica a vodný mlyn Gasharu sa nachádza na brehu jazera Kivu, len kúsok od národného parku Nyungwe, ktorý je jedným z najväčších a najlepšie zachovalých horských dažďových pralesov v strednej Afrike, domovom obrovskej biodiverzity a odhadovaných 25% primátov Afriky. Nadmorská výška, pôda a podnebie v tejto oblasti sú presne to, čo kávovníky milujú najviac. Vďaka tomu majú kávové farmy v okolí Gasharu dostatok zrážok, čím sa čerešne stávajú šťavnatejšími a káva ovocnejšou.

V tomto premytom spracovaní tejto zrnkovej kávy budete cítiť plné telo po čiernom čaji, chutiť dotvára sladká ovocnosť čerešní spolu s krásnymi pomarančovými tónmi.

Zrnková káva Rwanda Gasharu Washed je ideálna na filtrovanú prípravu.

Približné doručenie:
24 - 27 okt, 2024

Základné informácie o káve

Odporúčame kúpiť

Máme pre vás

3€ zľavu

Prihláste sa do nášho newslettera a my vám pošleme 2€ zľavový kupón na vašu ďalšiu objednávku. Kupón nie je možné kombinovať s inými zľavami.