Cold Brew Blend

Zľava!

Cold Brew Blend

Original price was: 13,00 €.Current price is: 10,40 €.

Predstavujeme našu zmes Cold Brew Blend, ktorá bola vytvorená špeciálne pre krásne, slnečné dni, keď nič neprekoná osviežujúci dúšok ľadovej kávy. Táto zmes, ktorá je starostlivo namiešaná z najkvalitnejších káv, tak aby poskytovala dokonalú rovnováhu chutí, sladkosti a sviežosti ideálnej na macerovanie za studena.

Keď teploty stúpajú, náš Cold Brew Blend je pripravený byť vašou záchranou pre toľko potrebné kofeínové nakopnutie. Či už leňošíte pri bazéne, grilujete alebo riešite rušný deň v práci, táto zmes pozdvihne váš zážitok zo studených nápojov na novú úroveň.

S tónmi tropického ovocia, limiet a cukríkov, každý dúšok pohladí chuťové poháriky symfóniou chutí a zanechá vo vás osvieženie a povzbudenie. Zrná sú pražené do dokonalosti, aby sa zabezpečila optimálna extrakcia a zamatová textúra, ktorá je na podnebí dokonalá.

Naša všestranná a pohodová zmes Cold Brew Blend je navrhnutá na jednoduchú prípravu, vďaka čomu je ideálna pre začiatočníkov aj skúsených nadšencov. Jednoducho vylúhujte cez noc, sceďte a vychutnajte si na ľade.

Light roast
250g 1000g
Približné doručenie:
24 - 27 okt, 2024

Základné informácie o káve

Odporúčame kúpiť

Máme pre vás

3€ zľavu

Prihláste sa do nášho newslettera a my vám pošleme 2€ zľavový kupón na vašu ďalšiu objednávku. Kupón nie je možné kombinovať s inými zľavami.