Ethiopia Bombe natural

Ethiopia Bombe natural

15,00  58,00 

Ethiopia Bombe Natural dokonalým príkladom toho, ako môže spracovanie a terroir pozdvihnúť zážitok z kávy a ponúka charakteristický chuťový profil, ktorý milovníci kávy ocenia.

Kávové čerešne sa pestujú v nadmorských výškach od 1 900 do 2 200 metrov, čo dáva zrnám čas na pomalé dozrievanie a rozvíjanie bohatej komplexnosti. Naturálna metóda spracovania, pri ktorej sa celá kávová čerešňa suší na slnku, zvýrazňuje živé, ovocné tóny, ktorými je táto káva známa.

V šálke je Bombe Natural vynikajúcim zmyslovým zážitkom. Prekypuje chuťou zrelej broskyne, čerstvej čučoriedky a jemnej hrušky, čím vytvára vrstvenú sladkosť a šťavnatý jas. Broskyňa prináša bohatý, sirupový pocit v ústach, zatiaľ čo čučoriedka dodáva živý, kyslý nádych. Chuť hrušky, jemná, zaobľuje profil a prispieva k jeho sviežemu a čistému záveru. Tieto chute sú dokonale vyvážené a ponúkajú príjemný zážitok.

Výberová káva Ethiopia Bombe natural je ideálna na filter a filtrovanú prípravu.

Light roast
250g 1000g
Približné doručenie:
18 - 21 okt, 2024

Základné informácie o káve

Odporúčame kúpiť

Máme pre vás

3€ zľavu

Prihláste sa do nášho newslettera a my vám pošleme 2€ zľavový kupón na vašu ďalšiu objednávku. Kupón nie je možné kombinovať s inými zľavami.